Rejser og ture

Sommertur 16. august 2022

SOMMERTUR til Skælskør og julemærkehjemmet tirsdag den 16. august 2022.

Vi kører stille og roligt mod Skælskør. Her venter turbåden ”SkjelskørV” på os. Vi får en sejltur gennem inder- og yderfjord og lidt langs kysten. En lokal guide vil fortælle under sejladsen.
Herefter køres til Skælskør julemærkehjem, hvor vi får serveret en varm ret og et glas vin.
Vi får fortalt om julemærkehjemmet og derefter vil vi blive vist rundt af eleverne. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål både til de voksne og børnene.

Inden vi forlader julemærkehjemmet serveres kaffe og hjemmebagt kage.

Der køres fra Præstø bibliotek kl. 8.45 – mødetid 8.30.

Hjemkomst ca. kl. 16.15.

Pris pr. person 595 kr.

Efter møderne den 21. marts og 4. april er det muligt at tilmelde sig.

Skjelskør V - turbåd

Udlandsrejse 2023

Vi tager ikke til udlandet næste år, men en tur til Bornholm.
Det bliver en 4-dags tur med Fladså Turist fra den 11. juni til 14. juni 2023.

Dag 1 køres fra Præstø til Ystad, hvorfra vi sejler til Rønne. På overfarten serveres 2 stykker smørrebrød og en øl eller vand. I Rønne besøger vi bl.a. en uldbutik, inden vi kører til vores hotel.

Dag 2 og dag 3 køres henholdsvis på Sydbornholm og Nordbornholm med lokal guide. Begge dage er frokost inkluderet med en øl eller vand. Alle entreer er inkluderet.

Dag 4 er hjemrejse, men inden skal vi en tur til Christiansø og Frederiksø – pris 230 kr. eller en tur til Moseløkken Stenmuseum – pris 70 kr. Ved tilmelding til rejsen, kan man vælge en af disse ture. Disse ture er ligesom frokosten denne dag for egen regning, men på hjemturen spises varm mad med en øl eller vand på færgeoverfarten til Ystad.

Vi skal bo på Hotel Abildgaard, som ligger i gåafstand til Tejn havn og lige ud til vandet. På hotellet spises aftensmad med øl, vand eller vin ad libitum under middagen.

Pris for denne tur pr. person i delt dobbeltværelse: 4.925,00 kr.

Tillæg for eneværelse 1.020,00 kr.

Tillæg, hvis to personer deler et dobbeltværelse med sideværelse, altså hver et værelse, men fælles bad og toilet 510,00 kr.

Rabat, hvis 3 eller 4 personer deler et dobbeltværelse med sideværelse 150 kr. altså bliver rejsens pris pr. person 4.775,00 kr.

Rejseforsikring/afbestillingsforsikring kan ikke tegnes i Fladså Turist. Det vil nok være en god ide at få en afbestillingsforsikring, som i mange tilfælde kan laves som et tillæg til ens indboforsikring. Ellers kan den tegnes i Gauda eller Europæiske.

Vi skal huske at medbringe pas, kørekort eller anden legitimation, da vi skal gennem Sverige.

Helt udførligt program kan fås ved henvendelse til Birgitte.

Birgitte og Kurt

Tilmelding efter mødet den 5. sept.

Seneste frist er den 6. febr. 2023.

Rundkirke - Bornholm