Arkiv 2020

2. marts 2020

Den store bagedyst. Hvilke tanker gik gennem hovedet på Andrea Søllested, da hun i 2017 blev udråbt som vinder af DR1’s program Den store bagedyst. Hvordan har tiden efter programmet været? Hvad laver Andrea Søllested i dag? Alt dette vil vi få svar på i eftermiddag, når hun kommer og fortæller og viser billeder.

 

 

 

17. februar 2020

Malawi. I maj måned 2019 besøgte Arne Holdensen Malawi, som er et af verdens fattigste lande, og som i 2019 blev ramt af 3 naturfænomener, der drev befolkningen på flugt. Siden 1984 har Røde Kors i Danmark været engageret i landet med hjælpearbejde, men også udviklingsarbejde. Arne Holdensen besøgte landet for 40 år siden og så ikke meget udvikling ude i de svært tilgængelige områder. Trods fattigdom mødte han stor livsglæde og taknemmelighed. Sang og dans er et vigtigt element i deres hverdag. Foredraget vil blive ledsaget af billeder.

 

 

 

3. februar 2020

Danske statsministre, som jeg mødte dem er titlen på eftermiddagens foredrag af journalist Claus Hagen-Petersen. Claus Hagen-Petersen har interviewet samtlige statsministre, der har beklædt posten siden 1972. Her tegnes et portræt af Anker Jørgensen, Poul Hartling, Poul Schlüter, Poul Nyrup, Anders Fogh, Lars Løkke og Helle Thorning, som han mødte dem i fjernsynsstudiets spotlys. Samtidig gives der et rids af deres tid.