Mandagsmøder

25. januar 2021

AFLYST!

Tilmelding fra mandag 18. jan. - 21. jan.

Denne eftermiddag får vi besøg af Hans Jørn Kolmos, som har kaldt sit foredrag ”Epidemier gennem tiderne”. Hans Jørn Kolmos er bl.a. mikrobiolog, og har i mange år arbejdet på at forebygge infektionshygiejne og resistensudvikling. I forbindelse med coronaen har vi ofte set ham medvirke i diverse TV udsendelser.

Efter mødet bindende tilmelding til udlandsrejsen i juni

8. februar 2021

AFLYST!

Tilmelding fra Mandag 1. feb. - 4. feb.

Alene i vildmarken” var Sanne Flade Larsen i 2017, og det er også det, som hun vil holde foredrag om. Til daglig arbejder hun i Pedersborg Skoles SFO, men blev opfordret til at melde sig til denne serie. I vildmarken savnede hun ikke noget hverken bøger, iPad, mennesker eller kaffe, men salt. At spise fisk i flere dage uden salt – er godt nok tamt.

22. februar 2021

AFLYST!

Tilmelding fra Mandag 15. feb. - 18. feb.

Erik Demant kommer på besøg hos os igen. Sidst han var i Præstø fortalte han om Grønland, men nu har han og fruen været en tur på 6.300 km fra Lunderskov til Nordkap. ”Nordkap tur – retur” kalder han denne eftermiddags foredrag. Turen til Nordkap blev kørt langs Norges vestkyst fra Bergen. Hjemturen gik gennem Lapland og Sverige. Foredraget vil blive ledsaget af billeder.

8. marts 2021

AFLYST!

Tilmelding fra Mandag 1. mar. - 4. mar.

I eftermiddag bliver det et gensyn med Claus Hagen Petersen. Sidst han var på besøg hørte vi om danske statsministre, som han havde mødt. Nu skal vi høre hans foredrag ”Kongehusets moderne historie”.

I 2004 var han sammen med Line Baun Danielsen kommentator ved kronprinseparrets bryllup. Via et kamera fangede han gennem et vindue brudens ankomst til kirken. Han var henvist til at følge selve vielsen via moderne teknik.

Efter mødet tilmelding og betaling til forårsturen til Orø

22. marts 2021

AFLYST!

Tilmelding fra Mandag 15. mar. - 18. mar.

Denne eftermiddag skal vi høre om almen dannelse,

og det er et foredrag af Bente Hatting Gjelten, som foruden at være foredragsholder også er forfatter.

Almen dannelse er den gået i glemmebogen?

Det er en god ide at huske på Emma Gad, som gav rigtig mange gode råd om at opføre sig ordentlig.

Hør også om Emma Gad som skuespilforfatter m.m. Hun var langt mere end kvinden bag ”takt og tone”.

Efter mødet tilmelding og betaling til sommerturen til Helsingør

19. april 2021

AFLYST!

Tilmelding fra Mandag 12. apr. - 15. apr.

Vores sidste møde inden sommerferien er lagt i hænderne på 4 musikere fra Præstø Harmonikaklub. De vil spille, synge og underholde os denne eftermiddag.

Det er vores håb at smittefaren med corona er blevet mindre til den tid, så også vi kan synge med og få en rigtig hyggelig eftermiddag, inden vi ønsker hinanden en god sommer og på gensyn i Kirkehuset til efterårets møder.