Udflugter

Forårstur tirsdag den 8. maj 2018

På forårsturen skal vi besøge Korsbæk på Bakken.

Kl. 10.00 kører vi fra Præstø Bibliotek med kurs mod Dyrehavsbakken, hvor vi går direkte til Postgården. Her venter frokosten - inkl. én genstand.

Efter frokosten er der tid på egen hånd.

Kl. 15.30 mødes vi til en guidet rundvisning i Korsbæk. Her skal vi se Varnæs' stuer, Lauras køkken og grisehandlerens gård. Efter rundvisningen går vi tilbage til bussen, som kører os mod Præstø, hvor vi forventer at være kl. 19.

Prisen for denne tur er 550,00 kr.

Birgitte, Kurt og Kaj.

Sommertur 13. og 14. august 2018

Også i 2018 laver vi en 2 dages Danmarkstur og besøger i år Langeland og Ærø.

Vi kører fra Præstø Bibliotek kl. 7.45 med kurs mod Tårs færgehavn. Efter ankomsten til Spodsbjerg køres en dejlig tur på Lamgeland, hvor vi bl.a. passerer Tranekær Gods. På vejen til Svendborg køres forbi Landet Kirke, hvor Elvira Madigan er begravet. Under vores tur rundt på Langeland finder vi et sted, hvor vi kan spise de medbragte sandwiches.

Kl. 16.20 skal vi med færgen fra Svendborg til Ærø. Der er kun et kort stykke at køre fra færgen til Ærø Hotel, hvor vi skal overnatte, og hvor der venter os en dejlig middag.

Efter morgenbuffeten næste dag, mødes vi med den lokale guide, som vil vise os rundt på Ærø. Frokosten denne dag har vi med i bussen fra hotellet. Efter turen rundt på Ærø skal vi tilbage til hotellet og drikke eftermiddagskaffe og nyde de berømte Ærø pandekager.

Kl. 17.35 skal vi med færgen tilbage til Svendborg, hvorfra vi sætter kursen mod Præstø over Storebælt. Forinden skal vi lige nå at spise aftensmad i Lundeborg.

Forventet ankomst til Præstø kl. 22.

Prisen for denne tur er 1.900,00 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for eneværelse 350,00 kr. Alt er incl. dog ikke drikkevarer til middagen om aftenen.

Birgitte, Kurt og Kaj