Udflugter

Sommertur 11.-13. august 2019.

Det bliver en 3 dags tur til Silkeborg.
Dag 1.
Vi mødes søndag den 11. august 2019 kl. 8.15 ved Præstø bibliotek og pakker bussen, hvorefter vi kører mod Jylland kl. 8.30. Frokosten spises på Cafe Lorenzen i Horsens Statsfængsel. Efter frokosten får vi en guidet rundvisning i fængslet. Sidst på eftermiddagen kører vi til hotel Radisson Blu ”Papirfabrikken” i Silkeborg, hvor vi skal bo de næste to nætter. Aftensmad på hotellet.
Dag 2.
Vi kører en tur forbi Tange Sø – Danmarks største kunstige sø – via Viborg til Hvidsten Kro. Her får vi serveret den berømte æggekage og hører foredraget om Hvidstengruppen og deres kamp for et frit Danmark. Midt på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser aftensmad. Om aftenen køres en ekstra tur til Aarhus for dem, som har lyst til på egen hånd at bruge et par timer der. Hjemme på hotellet kl. ca. 22.45.
Dag 3.
Efter morgenmad og pakning af bussen skal vi sejle på Himmelbjergsøerne. Vi sejler til Sejs, hvor bussen venter på os og kører os til Aalekroen. Her får vi serveret en frokostplatte. Senere kører vi op på Himmelbjerget, hvor der bliver tid på egen hånd, inden vi kører hjem mod Præstø. Undervejs vil vi holde en passende pause, men vi forventer at være hjemme kl. ca. 20.
Prisen for denne tur er 2.975 kr. i delt dobbeltværelse – tillæg 850 kr. for eneværelse. I prisen er inkl. en genstand til hver frokost og aftensmad.

Udlandsrejse til Goslar den 23. juni til 28. juni 2019.

Udlandsrejsen bliver en 6 dages tur med Vitus.
Vi følger lidt programmet for den 5 dages tur, som Vitus har til Goslar, blot med en ekstra dag, hvor vi skal se en drypstenshule .
Vi kører fra Præstø og direkte til hotel Der Achtemann med en pause i Celle.
Vi bor på samme hotel under hele rejsen.

Prisen for pr person i delt dobbeltværelse 5.400,00 kr.
Tillæg for eneværelse 400,00 kr.
Afbestillingsforsikring 25,00 kr.
Obligatorisk administrationsgebyr 89,00 kr.

Ved henvendelse til Birgitte kan der udleveres dag til dag program med flere oplysninger.

Der har været forhåndstilmelding til turen, men hvis du gerne vil med, så kontakt Kurt, da der kan være ledige pladser. Sidste frist for tilmelding er
4. februar 2019.