Mandagsmøder

28. oktober 2019

”Fortid – nutid og fremtid”.

I eftermiddag kommer en mand, som stadig har gang i mange ting.
Niels Fog har i 2006 været i OK Klubben og fortælle om sit liv dengang, men nu kommer fortsættelsen.

I Præstø kender vi nok mest Niels Fog som købmand, byrådsmedlem samt fra en del formandsposter.
Alt det vil vi høre om i eftermiddag, plus hvad han har tænkt sig fremover.

11. november 2019

I eftermiddag får vi besøg af Broder Theodor fra Assisi.

Broder Theodor vil fortælle om sit liv før han blev munk og om det arbejde, han har udført som broder i den katolske orden i Roskilde.
Han aflagde sine munkeløfter i 1991 og rejste derefter til flere centrale amerikanske lande, hvor han bl.a. observerede sine medbrødres arbejde omkring AIDS problematikken.

De sidst 25 år har han været tilknyttet Franciskaner-ordenen i Assisi.

Efter foredraget vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Efter mødet mulighed for tilmelding og evt. betaling til fødselsdagsfesten

25. november 2019

”Julen i ord og toner.”

Ære være Gud i det højeste sang englene på marken julenat, som den første julesang i verden.
Siden er der kommet mange flere til, og sammen med vores organist ved Præstø og Skibinge kirker, Charlotte Dagnæs-Hansen, vil vi høre om og synge en række af vore elskede julesange og måske også lære en ny.

Eftermiddagen slutter med lotteri.

Efter mødet mulighed for tilmelding og evt. betaling til fødselsdagsfesten.