Mandagsmøder

16. marts 2020 - AFLYST!

AFLYST! - Udsat til efteråret 2020

Kurt kom forbi. TV journalisten Kurt Leth fra TV SYD OG TV 2 ØSTJYLLAND kommer forbi Præstø i eftermiddag. Han er kendt - nok mest i Jylland - for sine programmer ”Kurt kom forbi” eller ”Kaffe med Kurt”, hvor han besøgte almindelige mennesker med en ualmindelig historie. I dag vil han fortælle om de skæve typer, originalerne, fantasterne og skæbnerne, som han har mødt. Det skal nok blive en sjov og spændende eftermiddag,  men også en eftermiddag med megen alvor.

 

 

 

30. marts 2020 - AFLYST!

AFLYST! - Udsat til efteråret 2020

Bag fængslets mure. Krimiforfatter Tom Thomasen kommer i eftermiddag og holder foredraget Bag fængslets mure. Han har været ansat som fængselsbetjent i 37 år ved de Københavnske fængsler. Det vil blive en beskrivelse af det daglige liv i fængslet, udvikling i fængselssystemet, fangernes oplevelser m.m. fortalt i hans meget sjove - men også alvorlige - fortælling. Hans mange historier munder ofte ud i et smil eller latter fra salen, da han har en smittende humoristisk facon at fortælle på.

 

 

 

20. april 2020

AFLYST! - Udsat til efteråret 2020

Finn Koust. Sidste møde inden sommerferien bliver en eftermiddag med sang og musik leveret af Den Glade Musiker - Finn Koust. Det bliver et bredt repertoire af sange, hvoraf vi vil kende de fleste. Bl.a. skal vi synge noget af Kim Larsen, Bamse og John Mogensen. Finn Koust vil medbringe sanghæfter, så vi rigtig kan være aktive.