Billeder fra udlandsture

Fotogallerierne er opdateret

Nu er alle billeder fra udlandsture lagt på nettet.

Find dem under fanen Foto - underpunktet Udlandsture - og vælg så den tur du vil se billeder fra.

God fornøjelse!

Cykeltursbilleder

Karen Schmolke har taget mange billeder på mandags cykelturene.
Nogle af disse billeder har Karen nu stillet til rådighed for klubbens medlemmer.
Se dem under fanebladet Foto/Cykelture.

Ny i bestyrelsen

Tove Petersen har forladt OK Klubbens bestyrelse. Hun er stadig kontaktperson for kortklubben.
I stedet for Tove er Susanne Jensen indtrådt i bestyrelsen.
Du kan læse om hele bestyrelsen og alle udvalg m.v. under Fanebladet ‘Kontakt’

Ny website for OK-klubben i Præstø

Velkommen til den nye hjemmeside

OK-klubben i Præstø har fået ny hjemmeside.

Meget af indholdet fra den gamle side er overført. Men visse indlæg, som ikke længere har interesse, er udeladt.

Organiseringen af indholdet er også ændret en del.
Det kan bevirke, at du må lede lidt efter det du vil se/læse. Men er det helt umuligt at finde det du søger, er der en søgefunktion, som kan lede indholdet op for dig. Skriv et nøgleord, og du får forslag til hvor indholdet er.

Skriv gerne om dine oplevelser og om ønsker til hjemmeisden. Jeg vil så forsøge at imødekomme ønskerne, hvor det er muligt.

Vælg undermenuen 'Indlæg' for at skrive et indlæg på hjemmesiden.

Hilsen fra

Webmaster / Jørgen Grunnet