Ærø turen 2018

Kære -Bestyrelse–😊
I-skal have ROS for en dejlig Oplevelse på ÆRØ-🏔
En godt planlagt TUR-FIN-STEMNING–På hele turen–
Dejligt når KAJ-Kingo er med–fra starten–så får vi så meget Historie–det er jeg meget glad for–
TAK-KAJ–

Gode Lokale-Guider-🏞
Jeg må indrømme der er meget på Ærø jeg ikke har set–selvom jeg har været på Ærø mange gange –
En GOD oplevelse–man kan mærke de holder af deres Ø–

Det er dejligt at opleve noget i vores eget Dejlige -Danmark–🤗

Så jeg glæder mig allerede til både-Forårs-Turen 2019 og Sommerturen 2019–😇

TAK-for alt det arbejde i gør for OS-så vi bare kan NYDE det–og kommer trygt afsted både UD og HJEM.🚩

Masser af hjertelige Hilsener fra Annie Weng.😃

Ændring af mandagsmødet 17. september

Foredragsholderen den 17. september – Christoffer Knuth – er blevet forhindret på grund af en rejse til Congo.
I stedet kommer historiefortæller Mariane Josefsen:

Historiedamen Mariane Josefsen

Marianne Josefsen vil denne eftermiddag fortælle en eller to historier af Selma Lagerlöf og slutte med en mere munter historie om pigen Irma, der kommer fra Jylland til København.

Billeder fra udlandsture

Fotogallerierne er opdateret

Nu er alle billeder fra udlandsture lagt på nettet.

Find dem under fanen Foto - underpunktet Udlandsture - og vælg så den tur du vil se billeder fra.

God fornøjelse!

Cykeltursbilleder

Karen Schmolke har taget mange billeder på mandags cykelturene.
Nogle af disse billeder har Karen nu stillet til rådighed for klubbens medlemmer.
Se dem under fanebladet Foto/Cykelture.

Ny i bestyrelsen

Tove Petersen har forladt OK Klubbens bestyrelse. Hun er stadig kontaktperson for kortklubben.
I stedet for Tove er Susanne Jensen indtrådt i bestyrelsen.
Du kan læse om hele bestyrelsen og alle udvalg m.v. under Fanebladet ‘Kontakt’

Ny website for OK-klubben i Præstø

Velkommen til den nye hjemmeside

OK-klubben i Præstø har fået ny hjemmeside.

Meget af indholdet fra den gamle side er overført. Men visse indlæg, som ikke længere har interesse, er udeladt.

Organiseringen af indholdet er også ændret en del.
Det kan bevirke, at du må lede lidt efter det du vil se/læse. Men er det helt umuligt at finde det du søger, er der en søgefunktion, som kan lede indholdet op for dig. Skriv et nøgleord, og du får forslag til hvor indholdet er.

Skriv gerne om dine oplevelser og om ønsker til hjemmeisden. Jeg vil så forsøge at imødekomme ønskerne, hvor det er muligt.

Vælg undermenuen 'Indlæg' for at skrive et indlæg på hjemmesiden.

Hilsen fra

Webmaster / Jørgen Grunnet